Horor u režiji Franka Sabatelle: "The Shed"

Horor u režiji Franka Sabatelle: "The Shed"

The Shed je horor u režiji Franka Sabatelle u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Jay Jay Warren (Bosch), Cody Kostro (City on a Hill), Sofia Happonen (Women of a Certain Age), za Zlatni globus nominovani Timothy Bottoms (Johnny Got His Gun), te Siobhan Fallon Hogan (Men in Black) i  Frank Whaley (Pulp Fiction, The Doors, Luke Cage).

Sinopsis filma glasi:

Srednjoškolac Stan (Warren) i njegov najbolji prijatelj Dommer (Kostro) cijeli su život trpili nasilnike. Sve se mijenja kada Stan otkrije da u njegovom stanu živi ubojiti vampir. Uvjerivši se i sam u krvoproliće i razaranje za koje je čudovište sposobno, Stan shvata da mora pronaći način kako ga uništiti. Ali i njegov prijatelj Dommer ima sopstveni, nešto zlobniji plan...

The Shed će uskoro imati premijeru u sklopu Brooklyn Horror Festivala. Producenti filma su Peter Block (Saw, Daybreakers, Cube Zero), Cory Neal (Frozen, Hatchet) i Mike Mendez (Tales of Halloween). U kino-distribuciju kreće 15. novembra od kada će biti dostupan i u digitalnom formatu, te posredstvom VOD servisa.

Prehodna
Kako je nastao Božić u traileru za Netflixov 2D animirani "Klaus"
Sljedeća
Adam Driver i Scarlett Johansson u traileru za "Marriage Story"