Nova Netflixova serija sa Toni Collette: "Wanderlust"

Nova Netflixova serija sa Toni Collette: "Wanderlust"

 

Netflix je nedavno predstavio trailer za svoju novu seriju Wanderlust u kojoj jednu od glavnih uloga igra dobitnica Zlatnog globusa i osvajačica nagrade Emmy Toni Collette (Hereditary, Little Miss Sunshine, United States of Tara, The Sixth Sense).

Wanderlust predstavlja autentičnu, multigeneracijsku priču o borbi sa tugom, porodici, braku i ljubavnim problemima. Prati bračni par koji živi prigradskim stilom života, a u fokusu priče su terapeustkinja Joy Richards (Collette) koja pokušava pronaći način da održi iskru ljubavi i tako spasi brak sa suprugom Alenom (Steven Mackintosh). Nakon što dođe do saobraćajne nesreće u kojoj Alen nastrada, počinju da preispituju svoj odnos.

Gledaoci imaju priliku upoznati se sa  članovima njihovih porodica, prijateljima, komšijama i klijentima kroz povezane priče o ljubavi, požudi i zabranjenoj želji. Govori o tome kako gradimo i održavamo ljubavne odnose.

Scenarist je nagrađivani Nick Payne (Constellations, The Sense of an Ending, If There Is I Haven’t Found It Yet) a režiser Luke Snellin (The A Word, Our Girl, My Mad Fat Diary),

Osim pomenutih glumaca u seriji koja ima šest epizoda pojavljuju se i Zawe Ashton (Fresh Meat, Not Safe For Work, Case Histories), te Royce Pierreson (Line Of Duty, Our Girl, Murdered By My Boyfriend).  Nastala je kao koprodukcija Netflixa i TV kanala BBC One. Nakon prikazivanja prve epizode na ovom kanalu kritikovana je zbog prikaza intimnih scena u prvim  minutama. Posredstvom Netflixa (osim u Velikoj Britaniji) biće dostupna od 19. oktobra.

 
Prethodna
Objavljen teaser za humorističnu akcionu seriju "Wayne"
Sljedeća
Treća sezona serije "Daredevil" dostupna od 19. oktobra