Počelo snimanje trilera "Jedini izlaz" u režiji Darka Nikolića

Počelo snimanje trilera "Jedini izlaz" u režiji Darka Nikolića

U Beogradu je nedavno počelo snimanje debitantskog ostvarenja Jedini izlaz u režiji Darka Nikolića. Scenario za film napisao je Marko Popović, dramaturg i pisac poznat po romanu „Jedan pogrešan korak“.

Radi se o savremenom trileru u kojeg su vješto inkorporirani elementi horora i аngаžovаne socijаlne drаme. Priča prati Anu Kolar (Anđelka Prpić) koja šest godina nakon tragične smrti supruga dobija snimak koji je uvjerava da je on i dalje živ. Potraga za mužem povešće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucjena i natjerati je da se suoči sa namračnijim tajnama iz prošlosti.

Pored Anđelke Prpić, kojoj je dodijeljena glavna uloga, u filmu će se pojaviti brojni glumci iz Srbije i regiona: Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus i drugi. Jedini izlaz će montirati Stevan Marić, dok je za muziku zadužen Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh. Producent je Marko Stanković u ime produkcijske kuće Stanković i sinovi. Saradnici na scenariju su Iva Mitrović i Ivan Knežević.

Jedini izlaz će tokom jeseni biti sniman u Beogradu, Splitu i na planini Povlen. Premijera se očekuje u prvoj polovini 2020. godine.

Prethodna
Zvjezdana glumačka postava u filmu "Knives Out" Riana Johnsona
Sljedeća
Animirana avantura "Jeti - Snježni čovjek" od 3. oktobra u kinima