Predstavljen još jedan insert iz horora “Brightburn”

Predstavljen još jedan insert iz horora “Brightburn”

 

Sony Pictures predstavio je insert "Don't Get Stuck" iz naučno-fantastičnog horora Brightburn kojeg je režirao David Yarovesky (The Hive) prema scenariju Marka i Briana Gunna.

Brandona (Jackson A. Dunn) su, kao bebu, pronašli bračni par Tori (Elizabeth Banks) i Kyle (David Denman). Nakon što su neko vrijeme bezuspješno pokušavali dobiti dijete odgovor na njihove molitve sleti im skoro u dvorište kuće. No vrlo brzo shvate da njihov najveći dar je u stvari prokletstvo, za njih same ali i za cijelu zemlju. Brandon, tražeći odgovore na pitanja o sebi jer se oduvijek osjećao drugačijim, odrastajući otkriva svoje nevjerojatne sposobnosti ali i način kako ih iskoristiti. Njegov način, na očaj njegovih roditelja, nije na dobrobit čovječanstva. Iako i sama u opasnosti, Brandonova majka Tori ne odustaje od potrage za dobrim u njemu jer, unatoč svemu, on je i dalje njen sin.

Brightburn je inspirisan pričom o Supermanu. Osim pomenutih glumaca, u filmu se pojavljuju i Matt Jones, te Meredith Hagner (Younger, Set it Up). U bh. kina stiže 25. maja.

Prehodna
Renee Zellweger je Judy Garland u traileru za “Judy”
Sljedeća
Isabelle Huppert u traileru za dramu "Frankie"