"Prokleti pas" od 19. oktobra u banjalučkom Cineplexxu

"Prokleti pas" od 19. oktobra u banjalučkom Cineplexxu

Obično mi biramo psa, a nekada i pas izabere nas… Izborom jednog psa, Aleksandra, Jovana i Marija dolaze u sukob sa kriminalnom bandom koju predvodi Sergej, neumoljivi narko diler. Aleksandrina američka lična karta i FBI propusnica njenog vjerenika dovode kriminalce u zabunu da je riječ o međunarodnoj akciji, a kako su i potkupljeni policajci na strani bande, ove tri djevojke ostaju bez izbora i primorane su da uzmu stvari u svoje ruke.

Glumačku postavu čine Srđan Žika Todorović, Nina Seničar, Jelena Galović, Maja Lukić, Igor Pervić, Ivan Jevtović (Nebeska udica), Miloš Vlalukin, Milica Zarić i Aleksandar Šapić. Za scenario i režiju zaslužan je Dragan Pešikan, izvršni producent historijskog dokumentarca Cinema Komunisto.

Ova akciona komedija će premijerno biti prikazana 17. oktobra u beogradskom Sava centru, a dan kasnije je zakazana novosadska premijera u kinu Arena Cineplex. Od 19. oktobra film će se naći na redovnom kino repertoaru širom Srbije, kada stiže i u banjalučki Cineplexx Palas.

     
Prehodna
Predstavljamo titlovani trailer za "Vier gegen die Bank"
Sljedeća
Predstavljen novi trailer za Marvelov "Black Panther"