Predstavljamo sinhronizovani trailer za CGI animirani "Boss Baby"

Predstavljamo sinhronizovani trailer za CGI animirani "Boss Baby"

DreamWorks Animation i 20th Century Fox objavili su prvi trailer animirane komedije The Boss Baby koja je djelimično utemeljena na istoimenoj slikovnici koju je napisala i ilustrovala Amerikanka Marla Frazee. Scenario je napisao Michael McCullers, dok je za režiju zaslužan Tom McGrath, američki režiser i animator, poznat po live-action animiranoj sportskoj komediji Space Jam i Madagascar animiranoj franšizi.

The Boss Baby je urnebesna univerzalna priča ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je živio savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi poslovno odijelo i aktovku. Tim radi njega kreće u misiju kako bi ponovo osvojio blagonaklonost svojih roditelja i ubrzo shvata da njegov brat nije obična beba, već uspješni biznismen kojem je potrebna Timova pomoć kako bi zajedničkim snagama dokazali da je ljubav beskonačna sila koja može spasiti svijet.

Radi se o atraktivnoj i originalnoj komediji pogodnoj za sve uzraste koja sa sobom nosi poruku o važnosti porodice. Glasove posuđuju Alec Baldwin (Baby Boss), Miles Bakshi (Tim), Steve Buscemi, te Jimmy Kimmel i Lisa Kudrow kao majka i otac. Narator je Tobey Maguire.

The Boss Baby u oficijelnu kino distribuciju kreće 31. marta 2017, a u bh. kinima ga možemo očekivati u aprilu.

Prethodna
Prvi pogled na hit komediju “Stado“
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer filma "Assassin's Creed"