Tom Hardy

The Bikeriders: Opako zabavan

Piše: Sead Vegara Hardy na najbolji način traži i pronalazi u svom karakteru ono što mu treba da učini Johnnyja takvom “facom“ i veličinom koju će projicirati prvenstveno prema podređenima. Butler je kulerski samozatajan i problematičan kao Benny, a Comer per-fek-tna u svom portretu djevojke koja baš i zna kako da se postavi u situaciji koja iziskuje sve moguće, a zdrav razum prvenstveno.

Furiosa: Haos i anarhija u bespotrebnom prequelu

Piše: Sead Vegara “Grom ne udara dvaput u isto mjesto!“, glasila je stara narodna poslovica. Slučaj sa najnovijim filmom australskog sineaste, velikog Georgea Millera, Furiosa: A Mad Max Saga (Furiosa: Mad Max saga, 2024), njegovim prvim nakon devet godina i više nego odličnog i uspješnog Mad Max: Fury Road (Pobješnjeli Max: Divlja cesta, 2015), opisan je upravo tom poslovicom.

Sony najavio novi datum izlaska za "Venom 3"

Drugi nastavak filma sa kojim je Sony "probio" led po pitanju vlastitih superherojskih filmova trebao je stići pred publiku tokom jula sljedeće godine, međutim zbog štrajka studio je prisiljen odložiti izlazak do 8. novembra 2024.