“Bob Marley: One Love“ prikazan ekskluzivno u Cineplexxu

“Bob Marley: One Love“ prikazan ekskluzivno u Cineplexxu

Cineplexx Sarajevo bio je domaćin premijere filma Bob Marley: One Love, okupivši entuzijastičnu publiku i ljubitelje muzike na jednom mjestu. Ovaj događaj ostvaren je uz podršku distributera Una Film, stvarajući jedinstveno iskustvo posvećeno legendarnom Bobu Marleyju.

Zvanice su prije početka prikazivanja ove priče imali priliku uživati u piću dobrodošlice, a atmosferu je dodatno začinio live music session s izuzetnim izvođačem BUSY BALDHEAD i akustičnim nastupom Tarika Lemeša.

Film Bob Marley: One Love privukao je veliku pažnju publike, a kino-dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Reditelj Reinaldo Marcus Green i iznimna glumačka ekipa, predvođena Kingsleyjem Ben-Adirom i Lashanom Lynch, oživjeli su priču o životu i muzici legendarne ikone. Publika je emotivno proživjela svaki trenutak filma, doživljavajući putovanje kroz Marleyjev revolucionaran doprinos svjetskoj muzici.

Ovom premijerom započinje putovanje filma koji slavi život i muziku legende, kroz redovnu kino-distribuciju širom Bosne i Hercegovine, pružajući publici priliku da uživa u nevjerojatnoj priči o ljubavi, jedinstvu i naslijeđu Boba Marleya. Film će danas imati pretpremijeru u Cineplexxu i CineStaru, a od sutra, 15. februara bit će dostupan u svim kinima širom BiH.

Prehodna
Prognoze za superherojski "Madame Web" uoči premijere
Sljedeća
Travis Knight pregovara za režiranje "Masters of the Universe"