Sead Vegara

Moja TV Flix videoteka: Čudesni Zorro

Jedan od novih naslova u Moja TV Filix videoteci mogao bi se mnogo svidjeti najmlađim gledateljima. Riječ je o animiranom filmu The Amazing Zorro (Čudesni Zorro, 2002), koji predstavlja do tada bezbroj puta ispričanu priču o bogatom Donu Diegu de la Vegi - Zorrou.

Moja TV Flix videoteka: Upomoć! Ja sam riba

Danski crtani film Help! I m a Fish (Upomoć! Ja sam riba, 2000) urađen je u najboljoj tradiciji Disneyjeve animirane škole sa nekoliko poprilično lijepih songova, i sa nadasve kvalitetnom pričom. Režiju potpisuje rediteljeski trio fantastikus Stefan Fjeldmark, Greg Manwaring i Michael Donovan, dok je scenarij djelo četvorke Fjeldamrk, Karsten Killerich, John Stefan Olsen i Tracy J. Brown.

Pogled u prošlost: Poolhall Junkies

Piše: Sead Vegara Jedan od filmova koji vape za ponovnim gledanjem, barem kada je potpisnik ovih redova u pitanju, bio je i film Poolhall Junkies, iz ne baš tako davne 2002. Iskreno, nije riječ o velikom filmu, niti nekom umjetničkom dostignuću, već jednostavno filmu urađenom s namjerom da se gledaoci zabave, što je na početku i bio smisao filma.