Epski nastavak “Godzilla x Kong: Novo carstvo“ u kinima

Epski nastavak “Godzilla x Kong: Novo carstvo“ u kinima

Dugoiščekivani film Godzilla x Kong: Novo carstvo studija Warner Bros. Pictures od srijede 27. marta kreće sa pretpremijernim prikazivanjem u kinima.

Pripremite se za epsku borbu dva diva, zastrašujućeg Godzille i svemoćnog Konga, koja će vas ostaviti bez daha. Ovaj spektakl jedan je od najvećih filmskih naslova 2024, u kojem će po prvi put u povijesti popularni titani morati postati saveznici i boriti se protiv zajedničkog neprijatelja koji prijeti i njihovom postojanju, te postojanju čovječanstva. Očekujemo eksplozivne borbe, adrenalin, a povrh svega i izuzetna gigantska čudovišta.
 
Godzilla x Kong: Novo carstvo zaranja duboko u povijest Titana i njihovo porijeklo, istražujući tajne Otoka Lubanja, dok otkriva mitsku bitku koja je oblikovala ova izvanredna bića i zauvijek ih povezala s čovječanstvom.
 
Film je ponovno režirao Adam Wingard, a u njemu glume Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen. Scenarij su napisali Terry Rossio, Simon Barrett i Jeremy Slater, prema priči Rossia, Wingarda i Barretta, temeljenoj na liku "Godzilla" u vlasništvu tvrtke TOHO Co., Ltd.

Prethodna
Chalamet potpisao višegodišnji dogovor sa Warner Brosom
Sljedeća
Austin Butler glumi u novom filmu Darrena Aronofskog