Ana De Armas neće glumiti novu Wonder Woman

Ana De Armas neće glumiti novu Wonder Woman

Dok James Gunn Peter Safran marljivo rade na rebootovanju DC-jevog filmskog univerzuma, njihova šutljivost povodom prelaska starih zvijezda u novo poglavlje DC-ja na velikom platnu i na malim ekranima stvara plodno tlo za glasine i špekuliranje, a među njima je i mogućnost da Ana De Armas preuzme ulogu Wonder Woman od Gal Gadot.

No, danas doznajemo da je glasina ipak samo glasina. Naime, De Armas se oglasila povodom ove mogućnosti u nedavnom intervjuu za časopis Wired. U intervjuu De Armas je izjavila kako smatra da Gadot izvanredno izvodi ulogu Wonder Woman te da bi ona trebala nastaviti tumačiti DC-jevu poznatu Amazonku i u budućnosti.

Nakon što je objavljeno da Henry Cavill neće biti dio Gunnove vizije za DC Films u predstojećem periodu, pitanje o daljem angažmanu Gal Gadot i Jasona Momoe nametnulo se među fanovima, ali i poznavateljima prilika iza holivudskih kulisa. Gunn i Safran se o njihovoj sudbini nikada nisu javno izjasnili, ali DC Films je "zaledio" rad na Wonder Woman 3, a Gadotino nedavno pojavljivanje u Shazam! Fury of The Gods je vjerovatno prethodilo preuzimaju DC Filmsa od strane dvojca Gunn-Safran.

Zid ezoteričnih izjava ostaje službena politika novih šefova DC Filmsa povodom glumaca iz prethodne ere filmskog univerzuma.

Prethodna
"Chicken Run: Dawn of The Nugget" stiže na AIAFF-u
Sljedeća
Horor-komedija “Renfield“ od četvrtka 27. aprila u kinima