Colin Farrell i Andy Serkis u Reevesovom filmu "The Batman"

Colin Farrell i Andy Serkis u Reevesovom filmu "The Batman"

Glavni protivnik Mračnog viteza je nedavno pobrao pohvale i kritike, te odvukao pažnju publike sa drugih naslova iz stranica velebnih DC stripova. Dok smo gledali najnoviju verziju Jokera, sa Joaquinom Phoenixom u ulozi Klauna-kneza kriminala, rad na projektu Matta Reevesa s Robertom Pattinsonom u tamnom plaštu Batmana nije usporio.

Neke odluke o castingu su već objavljene, međutim najnovija vijest se tiče mogućnosti dodijeljivanja uloge jednog od Batmanovih zakletih neprijatelja Colinu Farrellu - Pingvina. Potvrda zasad nedostaje, ali Farrell bi trebao odjenuti smoking i nabaciti monokl gospodski nastrojenog, ali nemilosrdnog Pingvina.

Osim Farrella kao Pingvina, još jedan važan lik bi mogao uskoro dobiti glumca, pošto je Andy Serkis u igri za ulogu batlera i vječnog savjetnika Mračnog viteza, Alfreda Pennywortha.

Dalje od toga, možemo samo nagađati kako će ove nove iteracije Pingvina i Alfreda izgledati, te kako će Farrell i Serkis ostvariti svoje moguće izvedbe u Reevesovom predstojećem Batman filmu.

 

Prethodna
“Zločesti dečki zauvijek“ u januaru 2020. u bh. kinima
Sljedeća
Nastavak planetarnog filmskog hita "Joker" pod upitnikom