Hugh Grant i Brendan Gleeson u nastavku "Paddingtona"

Hugh Grant i Brendan Gleeson u nastavku "Paddingtona"

paddington2Višestruko nagrađivani producent svih osam Harry Potter filmova David Heyman i StudioCanal nedavno su započeli sa snimanjem nastavka britansko-francuske porodične komedije Paddington koju je režirao Paul King. Od starih imena tu su Ben Whishaw koji posuđuje glas medi Paddingtonu, Imelda Staunton kao teta Lucy, te Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris i Samuel Joslin. Nova imena su Hugh Grant i Brendan Gleeson. Paddington 2 pratiće popularnog medu koji je u međuvremenu postao omiljeni član Windsor Gardens zajednice dijeleći sreću i marmeladu na svakom koraku. Dok je u potrazi za savršenim poklonom za voljenu tetu Lucy koja ubrzo slavi stoti rođendan, u antikvarnici gospodina Grubera spazi unikantnu knjigu koju po svaku cijenu želi imati. Dok radi razne sitne poslove kako bi prikupio novac koji mu je potreban za njenu kupovinu, knjigu krade nepoznati lopov kojeg Paddington i njegovi udomitelji po svaku cijene žele pronaći.

Hugh Grant će glumiti Phoenixa Buchanana, lokalnu Windsor Gardens zvijezdu, a Brendan Gleeson “Knuckles” McGintya, snagatora koji neočekivano postaje novi Paddingtonov saveznik. Pri pisanju scenarija, Kingu je asistirao engleski glumac, pisac i komičar Simon Farnaby (Yonderland) koji je u prvom dijelu glumio zaštitara Barrya.

Paddington je najuspješniji nezavisni porodični film svih vremena koji nije rađen u produkciji nekog sjevernoameričkog filmskog studija sa zaradom od 270 miliona dolara širom svijeta. Utemeljen je na uspješnom serijalu slikovnica za djecu predškolske dobi Engleza Thomasa Michaela Bonda. U oficijelnu kino distribuciju kreće krajem 2017. godine.

 
Prethodna
Prvi pogled na Stephena Merchanta kao Calibana u filmu "Logan"
Sljedeća
Gugino i Greenwood u ekranizaciji romana "Gerald's Game"