Humoristična igrana serija “Drim tim“ subotom na FTV-u

Humoristična igrana serija “Drim tim“ subotom na FTV-u

Svake subote, počevši od 27. marta u 20:10 sati, Federalna televizija emituje humoritičnu seriju Drim tim. Serija ima 14 epizoda, a djelimično je nastala na osnovu neprovjerene biografije zvjezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. TV serija Drim tim priča je o ne mnogo uspješnom fudbaleru Iliji Iki Srdiću i njegovom timu sastavljenom od 11 sinova. Svaka epizoda serije ispričat će po jednu smiješnu priču iz života ove mnogobrojne fudbalske porodice, ovog neobičnog fudbalskog tima. Na početku serije, „Bulbuderac“ (kako je ime ovog bratskog tima) nastupa u zonskom takmičenju, ali s velikom ambicijom da jednog dana uđe i u Drugu ligu, pa u Prvu, pa i u Ligu šampiona! Nesretan što nikada nije bio dobar fudbaler, Ika s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri.

Svaka epizoda priča je za sebe, a centralna nit koja povezuje sve epizode jeste napredovanje Ikinog porodičnog kluba na fudbalskoj mapi Srbije i regiona. „Bulbuderac“ je smješten u Zvezdarskoj šumi, tu je mali teren. Kućica gdje žive svi zajedno, njih dvadesetak, oronula kafana s baštom, roštilj. Klub se uglavnom izdržava od ove kafane, Ika je bolji roštilj-majstor nego trener. Teren je pedantno sređen, Ika strašno vodi računa o travi, igralište prije liči na teniski nego na fudbalski teren.

Ovo izolovano mjesto u šumi i glavno je mjesto svih priča serije. Većina ih se odvija na terenu, oko njega, u kafani, svlačionici, u maloj kući. Svaka epizoda ima svoje glavne junake (Ika, njegovih 11 sinova, majka Ciga, stogodišnji deda Drakče) ali će se u svakoj epizodi pojaviti i mnogi zanimljivi gostujući likovi. Zadatak je ove serije da bude laka, smiješna, brza, da na duhovit način ispriča romantičnu priču o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi.

Drim tim je savremena serija. Ma koliko da se mrze i svađaju, članovi Ikine porodice vezani su čvrstim ljubavnim vezama. Stub razdora, ali i stub ljubavi i spokoja glavni je lik serije Ika Srdić.

Uloge su ostvarili Lazar Ristovski, Tatjana Šojić, Milutin Karadžić, Momčilo Pićurić, Danica Ristovski, Teodora Ristovski, Milica Tomašević, Bojana Stojković, Miloš Macura, Milan Kolak, Aleksandar Filimonović i drugi.

Prethodna
Novi Netflixov sitcom: "Dad Stop Embarrassing Me"
Sljedeća
Nove epizode serije “Crno-bijeli svijet“ nedjeljom na FTV-u