Kristian Nairn glumi nasuprot Waititija u "Our Flag Means Death"

Kristian Nairn glumi nasuprot Waititija u "Our Flag Means Death"

David Jenkins  Taika Waititi su odabrali Kristiana Nairna za jednu od uloga u novoj piratskoj seriji koju stvaraju za HBO Max, po imenu Our Flag Means Death. Nairn, gledateljima Igre prijestolja bez sumnje poznat kao nježni div Hodor, glumit će gusara i to nasuprot samom Waititiju, koji će pored produciranja također i glumiti u seriji.

Nadahnuće serije se može pronaći u čudnoj priči Stedea Bonneta, takozvanog gospodina-pirata. Nezadovoljan životom sitnog aristokrate, Bonnet se odlučio baciti u tada tek procvjetali biznis pomorskog razbojništva. Međutim, zbog njegovog relativnog neiskustva i blagog ponašanja prema svojim žrtvama, Bonnet zavrijedio čudnu duplu titulu džentlmena i morskog vuka.

Novosti prenose novinari THR-a, od kojih saznajemo da je serija projekt namjenjen za ponudu streaming servisa HBO Maxa. Jenkins slovi kao glavno lice projekta, dok Waititi služi kao izvršni producent, ali i režiser - barem na uvodnoj epizodi. Detalji se završavaju sa time, pa Our Flag Means Death nema službeni datum izlaska.

Prethodna
Premijera 5. sezone "Rick and Morty" dostupna besplatno online
Sljedeća
Hit serija “The Billions“ od 29. juna u programu FTV-a