Novi trailer za "Jurrasic World: Fallen Kingdom"

Novi trailer za "Jurrasic World: Fallen Kingdom"

 

Kompanija Universal Pictures predstavila je novi trailer za Jurassic World: Fallen Kingdom. Uz sva čuda, avanture i uzbuđenja po kojima je poznata jedna od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u historiji kinematografije, ovaj posve novi filmski ugođaj nam donosi povratak omiljenih karaktera i dinosaura – zajedno sa novim vrstama koje su zastrašujuće nego ikada prije.

Kao zvijezde filma vraćaju se Chris Pratt i Bryce Dallas Howard zajedno sa izvršnim producentima Stevenom Spielbergom i Colinom Trevorrowom iz kompanije Universal Pictures. Uz Pratta i Howarda, ostatak glumačke postave čine James CromwellTed Levine,Justice SmithGeraldine ChaplinDaniella PinedaToby Jones, Rafe Spall, a BD Wong i Jeff Goldblum repriziraju svoje role.

Ova epska avantura režirana je od strane J.A. Bayona (The Impossible) prema scenariju kojeg su napisali Trevorrow i njegov saradnik Derek Connolly. Producenti Frank Marshall i Pat Crowley ponovo su se pridružili Spielbergu i Treworrowu kao predvodnici producentskog tima ovog dugoočekivanog nastavka. U timu je bila i Belén Atienza.

Jurassic World: Fallen Kingdom najavljen je za 22. juni 2018.

Prehodna
Gurira i Nyong’o u novom insertu iz filma "Black Panther"
Sljedeća
Dwayne Johnson u traileru za akcioni triler "Skyscraper"