Gurira i Nyong’o u novom insertu iz filma "Black Panther"

Gurira i Nyong’o u novom insertu iz filma "Black Panther"

 

Predstavljamo novi insert iz Marvelovog filma Black Panther u čijem središtu je Danai Gurira koja portretira karakter pod imenom Okoye. Ova nagrađivana glumica koja je porijeklom iz Zimbabwea poznata je po svojim ulogama u filmu All Eyez On Me i seriji The Walking Dead. Insert koji nam donosi prikaz automobilske jurnjave je predstavila prilikom svog gostovanja u šou emisiji Jimmy Kimmel Live!, a u njemu se pojavljuje i Lupita Nyong’o koja portretira karakter pod imenom Nakia. Tu je i trgovac oružja Klaw (Andy Serkis) sa svojim saradnikom. Ostatak klipa donosi razgovor Gurire i Kimmela.

Sci-fi akciju Black Panther režirao je višestruko nagrađivani Ryan Coogler (CreedFruitvale Station). Scenario je napisao u saradnji sa Joeom Robertom Coleom, a radnja prati T’Challu (Chadwick Boseman) u njegovoj prvoj samostalnoj pustolovini. Nakon smrti svoga oca, kralja Wakande, vraća se svom domu kako bi preuzeo prijestolje. Ali nakon što se ponovo pojavi stari neprijatelj, njegov status kralja će biti doveden u pitanje. Biće uvučen u strašni sukob koji će preodrediti sudbinu Wakande i cijelog svijeta. T’Challa će  morati okupiti snažne saveznike i osloboditi punu moć Crnog pantera kako bi porazio svoje unutrašnje i vanjske neprijatelje i osigurao sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Osim pomenutih glumaca u filmu se pojavljuju i Michael B. Jordan kao negativac Erik Killmonger koji je željan osvete, Forest Whitaker (The Last King of ScotlandRogue One: A Star Wars Story) kao stariji državnik Zuri, Daniel Kaluuya (SicarioGet Out) kao W’Kabi, Florence Kasumba (Captain America: Civil War) kao Ayo, Winston Duke kao M’Baku – negativac Man-Ape, Letitia Wright (Ready Player One), Martin FreemanAngela Bassett i drugi.

Black Panther u kino distribuciju kreće 16. februara 2018.

  U nastavku poslušajte singl "Pray for Me" sa "Black Panther" albuma kojeg su zajedno snimili kanadski pjevač The Weeknd i dobitnik nagrade Emmy Kendrick Lammar.
Prethodna
Video klip koji donosi snimke iz četvrte sezone serije "Gotham"
Sljedeća
Novi trailer za "Jurrasic World: Fallen Kingdom"