Paramount radi na animiranom "Avatar: The Last Airbender"

Paramount radi na animiranom "Avatar: The Last Airbender"

Nakon igrane serije na ponudi Netflixa, fanovi popularne animirane serije Avatar: The Last Airbender mogu očekivati i novi animirani film.

Paramount Pictures je na svojoj konferenciji na ovogodišnjem CinemaConu najavio da se radi na stvaranju animiranog filma smještenom u svijetu četiri elementa, četiri naroda i jednog Avatara. Lauren Montgomery, koja je radila na izvornoj animiranoj seriji, režirat će film koji trenutno nosi radni naziv Aang: The Last Airbender.

To već možda ukazuje šta bi trebalo očekivati od filma. Aang, dakako, glavni je lik animirane serije i njenog igranog parnjaka na ponudi Netflixa, tako da je vrlo vjerovatno da će film pratiti njega i njegove nove pustolovine. Naravno, udaljavanje od igranog Avatar: The Last Airbender filma u režiji M. Nighta Shyamalana sa nazivom je očekivano, ako već ne i poželjno.

Što se tiče detalja o filmu, iste očekujemo u razdoblju pred nama. Najava je bila tek kratki dio sveukupne prezentacije Paramounta na CinemaConu. Ipak, studio nam je ponudio datum izlaska, tako da Aang: The Last Airbender možemo očekivati u kino-dvoranama u oktobru sljedeće godine. 

Film bi trebao biti prvi od tri dugometražna animirana naslova na kojima rade Paramonut i Nickelodeon. No, u ovom trenutku samo Aang: The Last Airbender ima konkretan datum izlaska. 

Prethodna
Box office: "Civil War" preuzeo vodstvo na blagajnama
Sljedeća
Keanu Reeves u glasovnoj postavi "Sonic The Hedgehog 3"