Pogledajte insert iz horor-trilera "Still/Born"

Pogledajte insert iz horor-trilera "Still/Born"

 

Still/Born je horor triler u režiji Brandona Christensena koji je ostavio snažan dojam na posjetioce i žiri prošlogodišnjeg Overlook festivala gdje je osvojio prestižnu nagradu Scariest Feature. Predstavlja Christensenov dugometražni debi, a prije njega je snimio kratke filmove Flip i Modern Art.

Radnja filma prati Mary (Christie Burke), majku koja je nedavno dobila blizance, ali je samo jedno od njih rođeno živo. Dok se brine o preživjelom Adamu, odsjeća da se nad njima nadvila neka nadnaravna sila koja želi upravo Adama i koju ništa ne može zaustaviti da ga otme od Mary...

Christie Burke poznata je po ulogama u kriminalističkoj triler drami A Single Shot i akciono-avanturističkoj TV seriji Falling Skies. Osim nje, u filmu se pojavljuju Jesse Moss (Tucker and Dale Vs Evil, The Uninvited), Rebecca Olson (Kindergarten Cop 2), Sean Rogerson (Grave Encounters) i Michael Ironside (Starship Troopers, Turbo Kid). Scenario su napisali Christensen i Colin Minihan, a u kino distribuciju kreće 8. februara od kada će biti dostupan i posredstvom VOD platformi.

 
Prehodna
Predstavljen trailer za horor "Hereditary"
Sljedeća
Novi insert iz Marvelovog filma "Black Panther"