Predstavljamo novi trailer za “The Little Mermaid“

Predstavljamo novi trailer za “The Little Mermaid“

Filmofil donosi novi sinhronizirani trailer spektakularne dugoočekivane morske avanture The Little Mermaid (Mala sirena) koji u kina stiže 25. maja.
 
Ariel iz Male sirene jedna je od najpoznatijih princeza u Disneyjevoj dugoj historiji, a u filmu će je po prvi puta utjeloviti mlada glumica i pjevačica Halle Bailey.

Trailer započinje scenom u kojoj Ariel spašava princa s brodoloma, što je prikazano puno detaljnije i intenzivnije u odnosu na animirani klasik iz 1989. godine. No, njezin izlet izvan dubina morskog svijeta i kršenje pravila nisu mogli proći nekažnjeno. Ariel je najmlađa i najtvrdoglavija kćer kralja Tritona, ona žudi za tim da upozna svijet iznad morske površine, te se pri tome zaljubljuje u poletnog princa Erica. Sirenama je zabranjeno komunicirati s ljudima, ali Ariel mora slijediti svoje srce. Sklapa dogovor sa zlom morskom vješticom Ursulom, što joj daje priliku da iskusi život na kopnu, ali u konačnici dovodi svoj vlastiti život i očevo carstvo u opasnost.
 
Osim Halle Bailey kao Ariel, u filmu glume i Jonah Hauer-King kao princ Eric; dobitnik nagrade Tony Daveed Diggs koji posuđuje glas Sebastianu; Awkwafina kao Scuttle; Jacob Tremblay kao glas Floundera; Noma Dumezweni kao kraljica Selina; Art Malik kao Sir Grimsby; te dobitnik nagrade Oscar Javier Bardem kao kralj Triton i dvostruko nominirana za nagradu Oscar Melissa McCarthy kao Ursula.

Reditelj filma je Rob Marshall, dok je za scenarij zaslužan za Oscara dvostruko nominirani David Magee. Pjesme sadrže muziku višestrukog dobitnika nagrade Oscar Alana Menkena i tekstove Howarda Ashmana, te nove tekstove trostrukog dobitnika Tonyja Lin-Manuela Mirande. Producenti filma su dvostruki dobitnik Emmyja Marc Platt, Miranda, dvostruki dobitnik Emmyja John DeLuca i Rob Marshall, s Jeffreyjem Silverom koji je izvršni producent.

Prehodna
Okršaj pametnih telefona u traileru za "BlackBerry"
Sljedeća
Nicolas Cage i Nicholas Hoult u finalnom traileru za "Renfield"