Predstavljamo sinhronizirani trailer za Disneyjev “Wish“

Predstavljamo sinhronizirani trailer za Disneyjev “Wish“

Filmofil predstavlja sinhronizirani trailer Disneyjevog novog animiranog filma Wish (Želja).

Disney ovaj film opisuje kao sasvim novu muzičku animiranu avanturu koja će gledatelje uvesti u čarobno kraljevstvo Rosas u kojem vječna idealistica Asha poželi tako snažnu želju da joj kozmička sila odgovori u obliku mase pune energije jednostavnog imena Zvijezda. Asha i Zvijezda zajedno će se sukobiti s najvećim neprijateljem Kraljevstva, a to je kralj Magnifico koji skriva većinu neispunjenih želja. Asha i Zvijezda zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale da su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.
 
Nadahnut Walt Disneyjevom čarobnom muzičkom baštinom, film donosi originalnu priču i likove, sa sedam potpuno novih pjesama koje je napisala za Grammyja nominirana pjevačica i kantautorica Julia Michaels i dobitnik Grammyja producent/tekstopisac/muzičar Benjamin Rice. No možda je najveći poklon Disneyevoj baštini upravo naslov filma: Želja.
 
Bilo da je to Geppetto koji gleda u zvijezde, želeći da njegov drveni Pinocchio postane pravi dječak; Tiana koja gleda u zvijezde dok sanja o posjedovanju vlastitog posla; ili Moana koja se okreće zvijezdama kako bi spasila svoj otok—mnogi od Disneyevih najdražih likova definirani su svojim snovima. Želja slavi tu vrstu strasti.

"U srži našeg filma je ovo: ‘Nema veće moći u svemiru od nekoga s pravom željom u svom srcu,’” kaže scenaristica i izvršna producentica filma Jennifer Lee (Frozen, Frozen 2). “Zapravo, to je film o razumijevanju kako uz velike želje često dolazi još veća borba. Nadamo se da će sve inspirirati na ustrajnost da se njihove želje zaista i ostvare.”

Iako film odaje počast Disneyjevoj baštini, on je također odraz sadašnjosti i budućnosti poznatog studija s inovativnom vizualnom prezentacijom, širokim spektrom kulturnih inspiracija i suvremenom, privlačnom muzikom.
 
Režiju potpisuju dobitnik Oscara Chris Buck, zaslužan za velike kino hitove Snježno kraljevstvo i Snježno kraljevstvo 2 i Fawn Veerasunthorn (Raya i posljednji zmaj), a scenarij potpisuju Jennifer Lee i Allison Moore.


  
Želja u kina stiže 23. novembra.

Prehodna
Jason Statham predvodi novi Ayerov film "The Beekeper"
Sljedeća
Western "Horizon: An American Saga" u kinima sljedeće godine