Predstavljamo sinhronizirani trailer za “Izvrnuto obrnuto 2“

Predstavljamo sinhronizirani trailer za “Izvrnuto obrnuto 2“

Filmofil predstavlja sinhronizirani trailer za Izvrnuto obrnuto 2 (Inside Out 2).

Disneyjev i Pixarov nadolazeći CGI animirani film Izvrnuto obrnuto 2 uvodi nove emocije u um tinejdžerice Riley, koje su savršeno prilagođene tinejdžerskim godinama. Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njenih pet emocija. U nastavku ovog animiranog filma, Riley slavi 13. rođendan i u njezin um stižu nove emocije koje će unijeti još veći haos.

U originalnom filmu emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Riley postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan. 

Nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rileyin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Riley spremna suočiti se sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rileyinoj osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

Izvrnuto obrnuto 2 je režirao Kelsey Mann, a producirao Mark Nielsen uz muziku Andree Datzman, a u kina stiže 13. juna.

Prethodna
Divovska čudovišta u "Godzilla x Kong: The New Empire"
Sljedeća
Osvetnik se diže iz mrtvih u traileru za "The Crow"