Predstavljamo titlovani trailer za “The Many Saints of Newark“

Predstavljamo titlovani trailer za “The Many Saints of Newark“

Prošlo je 12 godina od kako je obitelj Soprano nestala u tami malih ekrana. Prerana smrt Jamesa Gandolfinija onemogućila je reditelju Davidu Chaseu snimanje nastavka, stoga se odlučio priču o životu mafijaša Tonyja Soprana i njegovoj obitelji koja je oduševljavala milione širom svijeta, preseliti na velike ekrane i prikazati početke najpoznatije američke mafijaške obitelji.

Tijekom rasta napetosti između talijansko-američke i afroameričke zajednice u 60-im i 70-im godinama u Newarku, Svi sveci mafije (The Many Saints of Newark) istražuju djetinjstvo Tonyja Soprana i uspon svemoćne mafijaške obitelji DiMeo.

U ulozi mladog Tonyja Soprana, kojeg je u seriji glumio pokojni James Gandolfini, pojavljuje se njegov sin Michael Gandolfini (Kronike Times Squarea). U ostalim ulogama gledat ćemo Allessandra Nivola (Američke varalice), Lesliea Odoma Jr. (Ubistvo u Orient Expressu), Jona Bernthala (Vuk s Wall Streeta), Coreya Stolla (Kuća od karata), Billya Mangussena (Oklada stoljeća) te oskarovku Veru Farmiga (Prizivanje). Također nekoliko obožavanih likova iz originalne serije dio je filmske postave.

Scenarij filma napisao je autor serije David Chase dok je reditelj Alan Taylor koji je bio jedan od reditelja popularne serije. Obitelj Soprano smatra se jednom od najvećih i najkvalitetnijih TV serija svih vremena koja je osvojila 21 nagradu Emmy, pet Zlatnih globusa te mnoge druge TV nagrade, stoga ne čudi što je uskoro stekla i naziv kultne serije, a tako je ostalo i danas.

Film Svi sveci mafije u distribuciji Blitza u kina stiže 23. septembra ove godine.

Prethodna
Predstavljamo titlovani trailer za film “Veliki crveni pas Clifford“
Sljedeća
Tri oficijelna klipa iz Verhoevenovog filma "Benedetta"