Rege-Jean Page se pridružuje postavi filma "Dungeons & Dragons"

Rege-Jean Page se pridružuje postavi filma "Dungeons & Dragons"

Zvijezda Netflixove serije, Bridgerton, ostavlja ispijanje čaja u visokom društvu te polazi na pustolovinu u svijetu epske fantastike. Naime, Rege-Jean Page se prudružuje postavi Paramountovog predstojećeg filma nadahnutoga klasičnom igrom iz radionice Wizards of The Coast, Dungeons & Dragons.

Vijesti ekskluzivno prenose novinari THR-a, koji su i ranije prenijeli pojedinosti o angažmanu Chrisa Pinea na projektu. S time, zvijezda Bridgertona se pridružuje na setu i zvijezdi skorijih Star Trek filmova. Zvjezdana glumačka postava će svoje uloge izvoditi u režiji Jonathana Goldsteina i Johna Francisa Daleyja, a režiserski dvojac će također biti zadužen za pisanje scenarija.

Pojedinosti o radnji filma, za razliku od glumačke postave, za sada su svedene na minimum, što će reći da će film biti temeljen na intelektualnom vlasništvu Hasbroa i Wizards of the Coast, te smješten u svijetu igre Dungeons & Dragons. Naravno, o rasporedu snimanja i izlasku filma trenutno nema ni govora. Film je u najranijoj fazi razvoja, a filmska industrija se još uvijek nalazi u stanju agnoze po pitanju načina rada, barem u bližoj budućnosti.

Prehodna
Lily Rabe glumi u novom filmu Georgea Clooneyja: "Tender Bar"
Sljedeća
Omogućimo daljnji rad mladim filmašima iz Siska