Romantična komedija “Beautiful Disaster“ od 6. aprila u kinima

Romantična komedija “Beautiful Disaster“ od 6. aprila u kinima

April nam u kina donosi film koji će oduševiti sve ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Poslije svega. Riječ je o romantičnoj priči Divna propast (Beautiful Disaster) koja donosi uzbudljivu mješavinu žanrova i iznenađenja - spaja romantiku, raskalašenu komediju, akciju i neizvjesnost s modernim prizvukom.
 
Brucošica Abby Abernathy stiže na koledž željna novog početka. Unatoč svom konzervativnom izgledu, Abby skriva mračnu prošlost – ona je pokeraško čudo od djeteta koje je njezin neodgovorni otac Mick često uvlačio u mutne poslove.
Jedne večeri u izlasku sa svojom najboljom prijateljicom Americom i njezinim dečkom Shepleyjem, Abby upoznaje Travisa "Mad Doga" Maddoxa, buntovnog studenta koji je poznat po dvije stvari: boksu i zavođenju žena.
 
Čini se da je Travis upravo tip kakvog Abby želi izbjeći i obećava da će se držati podalje. Međutim, nakon što su se Abby i Travis okladili i zbog toga uselili zajedno na mjesec dana, držanje udaljenosti više nije bila opcija.
 
Što više Abby upoznaje Travisa, shvaća da živi prema kodeksu časti i da nije baš zločesti dečko kakvim se predstavlja. Što više Travis upoznaje Abby, shvaća da je još pametnija i kompliciranija nego što je mislio. Pokušavaju se oduprijeti međusobnoj privlačnosti, a njihovo prijateljstvo ide prema nečemu što će razotkriti Abbynu prošlost i natjerati ih da se suoče sa svojim istinskim osjećajima.
 
U režiji Rogera Kumblea i temeljeno na bestseleru autorice Jamie McGuire, film Divna propast je seksi romantična komedija koja nudi suvremeni i iznenađujući osvrt na prastaro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dopustiti ljubavi da im stane na put?
 
Glavne uloge povjerene su Virginiji Gardner i Dylanu Sprouseu.


 
Beautiful Disaster stiže u kina pretpremijerno već od 6. aprila.

Prehodna
Prvi pogled na retro SF film Wesa Andersona "Asteroid City"
Sljedeća
DC-jev novi superjunak u traileru za "Blue Beetle"