Ron Howard radi na novom trileru: "Origin of Species"

Ron Howard radi na novom trileru: "Origin of Species"

Dok očekujemo premijeru Thirteen Lives, režiser Ron Howard već radi na svom sljedećem projektu - trileru nadahnutom stvarnim događajima, Origin of Species.

Novosti prenose novinari Deadlinea, koji otkrivaju da je Howard u potrazi za odgovarajućim lokacijama za snimanje novog filma, i to na dalekom Galapagosu. Dalje, Origin of Species je opisan kao "true crime" triler, koji će pratiti skupinu osoba izolovanih na žalovima koje je proslavio Charles Darwin, čije djelo je nadahnuće za naslov filma. Što se tiče nadahnuća za samu radnju, ista ostaje poznata Howardu i Noahu Pinku, zaduženom za pisanje scenarija.

Pojedinosti o filmu, u ovom trenutku, završavaju se sa time. Početak snimanja nije poznat, ali 2023. je vjerovatnija nego 2022. za prvu klapu, dok je ciljani datum izlaska sasvim u sferi špekuliranja.

U međuvremenu, od Howarda 18. novembra dobivamo Thirteen Lives, njegovu dramatizaciju spašavanja omladinskog fudbalskog tima u Tajlandu sa Viggom Mortensenom i Colinom Farrellom u glavnim ulogama.

Prehodna
Box office: "Black Adam" ostaje na vrhu
Sljedeća
U Zagrebu se snima “Canary Black“ u distribuciji Blitz filma