Rumunska serija “Spy/Master“ 19. maja na HBO Maxu

Rumunska serija “Spy/Master“ 19. maja na HBO Maxu

Nova Max Original serija iz Rumunije Spy/Master imat će premijeru 19. maja na HBO Max streaming platformi, kada će biti dostupne prve dvije epizode.

Radnje smještene na vrhuncu hladnog rata, Max Original špijunska drama Spy/Master zahvaća jedan opasan vikend u životu fiktivnog lika Victora Godeanua (Alec Secăreanu), desne ruke i najpouzdanijeg savjetnika rumunskog predsjednika Nicolaea Ceaușescua. Dok je njegova vlada na rubu otkrića da je on tajni agent Sovjeta, Godeanu iskorištava diplomatsko putovanje u Njemačku kao odskočnu dasku da prebjegne u Sjedinjene Države. Uz pomoć Stasijeve tajne agentice Ingrid Von Weizendorff (Svenja Jung) i CIA-ina agenta u usponu Franka Jacksona (Parker Sawyers), Godeanu mora umaknuti KGB-u i duhovima vlastite zemlje – dok se njegova žena i kći suočavaju s posljedicama kod kuće.

Scenaristice i kreatorice su Adina Sădeanu i Kirsten Peters, reditelj je Christopher Smith, dok su izvršni producenti za Max, Antony Root i Johnathan Young, a Ioanina Pavel je kreativni producent. Anke Greifeneder je izvršna producentica za Warner TV serije. U glavnim ulogama su Alec Secăreanu, Parker Sawyers, Svenja Jung i Ana Ularu.

Prehodna
“Star Trek“ i “Star Wars“ serija: Picard protiv Mandaloriana
Sljedeća
Nova sezona serije "Futurama" stiže ovog jula