Šesta sezona serije “Ubice mog oca“ od 8. maja na FTV-u

Šesta sezona serije “Ubice mog oca“ od 8. maja na FTV-u

Od ponedjeljka, 8. maja, Federalna televizija najavljuje emitiranje šeste sezone igrane serije Ubice mog oca. Serija je na programu od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 sati.

Šesta sezona serije Ubice mog oca bavi se kockom. Našim novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak) kocka je odavno prestala biti zabava - postala je centar svijeta. Kroz različite događaje, a na kraju i zločin, pokazat ćemo kako je vrlo lako prijeći put od “početničke sreće“, opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve - ne samo materijalno, već i prijatelji i porodica, a na kraju i glava.

Inspektori rone kroz laži manipulatora otkrivajući i surovi svijet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu, ali i poučnu priču, pratit ćemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz kojeg se teško “vadi“ iako kockar do kraja vjeruje u tu mogućnost. Paralelno, Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu mu na naplatu.

Uloge tumače: Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić, Marko Vasiljević, Mirjana Karanović, Nina Janković Dičić, Slavko Štimac, Slaviša Čurović, Sloboda Mićalović, Ivan Zablaćanski, Mladen Sovilj, Vojislav Brajović Ivana Dudić, Nikola Ristanovski, Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović, Sonja Damjanović, Miloš Vlalukin, Sanja Jovićević Popović, Ivan Jeftović.

Prethodna
"Black Mirror" se vraća na Netflix sa 6. sezonom
Sljedeća
“White House Plumbers“ od 2. maja na HBO Maxu