Universal predstavlja teaser za "Jurassic World: Dominion" uz "F9"

Universal predstavlja teaser za "Jurassic World: Dominion" uz "F9"

Najnovija marketinška kampanja za treći film u Jurassic World trilogiji u mnogočemu je vezana za Fast & Furious 9, budući da će sa prvim projekcijama filma u kino-dvoranama sa IMAX platnima publika biti počašćena petominutnim isječkom iz Jurassic World: Dominion. Isječak će u osnovi biti prvi pravi pogled na film otkako je isti najavljen, što čini priliku još primamljivijom za cijenu jedne ulaznice za Fast & Furious 9.

Međutim, pored toga, Universal je na službenom YouTube kanalu filma objavio i jedan kraći teaser, ne bi li publici zagolicao nepce do same premijere F9. Bacimo brz pogled dolje:

Petnaest sekundi nije mnogo, ali teaser koji će osvanuti uz premijeru Fast & Furious 9 će sigurno biti sadržajniji. F9 kreće sa startne crte 24. jula, odnosno za par dana, pa možemo očekivati bolji pogled na Jurassic World: Dominion nakon premijere, kada će neka verzija isječka gotovo sigurno biti ponuđena i na online platformama.

Avaj, poslije isječaka, teasera i trailera, slijedi nam duže čekanje; Jurassic World: Dominion je najavljen za izlazak 10. juna 2022.

Prethodna
"Free Guy" sa Ryanom Reynoldsom od augusta u kinima
Sljedeća
"Snake Eyes: G.I. Joe Origins" od 23. jula u kinima