Will Smith i Martin Lawrence: “Bad Boys: Ride or Die“

Will Smith i Martin Lawrence: “Bad Boys: Ride or Die“

Filmski portal Filmofil i distributerska kuća C2 film predstavljaju prvi trailer za novi nastavak akcionog serijala, Bad Boys: Ride or Die.

U bh. kina 6. juna stiže akcioni spektakl Zločesti dečki: Sve ili ništa (Bad Boys: Ride or Die), četvrti nastavak blockbuster serijala koji oduševljava gledatelje još od 1995. Nakon prvog filma sjajnog Michaela Baya koji je ucrtao put i postigao kultni status, stigao je i nastavak 2003. godine koji je na kino-blagajnama zaradio gotovo duplo više. Prije četiri godine, 2020. stigao je i treći nastavak Zločesti dečki: Zauvijek koji je oduševio i kritiku i publiku, a na kino blagajnama zaradio više nego oba prethodna filma zajedno sa ukupnom zaradom od 430 miliona dolara dok je u bh. kinima ostvario rezultat od preko 30.000 gledatelja.

U spoju akcije i komedije, Marcus (Martin Lawrence) i Mike (Will Smith) će se u novoj avanturi naći u bijegu dok pokušavaju svom komandiru kapetanu Conradu Howardu (Joe Pantoliano) očistiti okaljano ime nakon što je iznenadno ubijen i optužen za korupciju.

Rediteljsku palicu i dalje drži belgijski dvojac marokanskog porijekla Adil El Arbi i Bilall Fallah, koji su režirali prethodni nastavak i najuspješniji film serijala Zločesti dečki: Zauvijek, a legendarnom dvojcu Willa Smitha (trilogija Ljudi u crnom, Dan nezavisnost; Ja, robot; Ja sam legenda, Hancock, Aladin, Kralj Richard) i Martina Lawrencea (Život, Crni vitez, Kuća debele mame 1 i 2), i u ovom nastavku pridružuju se Alexander Ludwig (Igre gladi) i Vanessa Hudgens (High School Musical). Tu je naravno i legendarni Joe Pantoliano, ovaj put u cameo ulozi kapetana Howarda, a u filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn (Better Call Saul) i DJ Khaled.

Nakon uspjelog trećeg nastavka koji je modernizirao i revitalizirao ovaj blockbuster serijal, Zločesti dečki vraćaju se s još bombastičnijim naslovom koji će biti prava ljetna kino poslastica. C2 film, zvanični zastupnik studija Sony za BiH donosi ovaj izuzetno atraktivni naslov na repertoar svih bh. kina u terminu svjetske premijere 6. juna.

Prehodna
Predstavljamo titlovani trailer za horor “Immaculate“
Sljedeća
Pogled u "Poohinverse" u traileru za "Bambi: The Reckoning"