“The Fall Guy“ pretpremijerno od utorka 23. aprila

“The Fall Guy“ pretpremijerno od utorka 23. aprila

Nova akciona komedija The Fall Guy (Kaskader) od utorka 23. aprila počinje sa pretpremijernim prikazivanjem u kinima u BiH, dok na redovni repertoar stiže u četvrtak 25. aprila.

Ryan Gosling i Emily Blunt će očito i ove godine osvojiti publiku s novim filmom Kaskader kojeg nazivaju najboljom akcijskom komedijom u posljednjih nekoliko godina, kao i savršenom posvetom kaskaderskom zanatu. Svoju svjetsku premijeru Kaskader je upravo imao na SXSW (South by Southwest) festivalu u Teksasu, a reakcije publike i svih prisutnih obećavaju kako nas ove godine očekuje pravi kino hit.

On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucaju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno poslije nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvijezdu, da otkrije zavjeru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao.

David Leitch, kaskader i reditelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove Brzina metka, Deadpool 2, Atomska plavuša i Paklene ulice: Hobbs & Shaw, predstavlja nam njegov najličniji film do sada. Kaskader je nova urnebesna, akciona komedija koja je ujedno i ljubavno pismo akcionim filmovima i vrijednoj, ali nedovoljno cijenjenoj ekipi koja ih stvara.

Prethodna
AMPAS objavio nova pravila za Oscare
Sljedeća
Comer, Taylor-Johnson i Fiennes glume u "28 Years Later"