"Family Guy" i "The Simpsons" ostaju na programu Foxa

"Family Guy" i "The Simpsons" ostaju na programu Foxa

Objava programske šeme Fox TV-a za 2024. privukla je dosta pažnje u svijetu medija zbog upadljivog izostanka nekoliko etabliranih animiranih serija.

Family Guy The Simpsons su izgubili svoja mjesta u programskoj šemi Foxa za predstojeći period, ali predsjednik Fox Television Networka, Michael Thorn, izjavio je da će obje serije biti produžene, ali da će ustupiti svoja mjesta novim serijama, s ciljem da se publici ponudi šarenija ponuda već ustanovljenog i novog sadržaja.

Kako prenose novinari Deadlinea, izvršni direktor Fox TV-a, Rob Wade, opisao je novu viziju za programsku šemu Fox TV-a, u čijem sastavljanju će se u budućnosti voditi i računa o tome da su starije serije dostupne gledateljima na ponudi sestrinske kompanije, streaming servisa Hulua. Kako Fox gleda na to, prostora na rasporedu ima i za staro i za novo, no staro će uvijek biti dostupno na Huluu, dok novome treba dati priliku da pronađe svoju publiku.

Family Guy, serija koju je razvio Seth MacFarlane, trenutno broji 22 sezone, dok je The Simpsons u eteru nepunih 37 godina, sa čak 35 sezona. Na gubitak mjesta u šemi se gledalo kao uvod u gašenje serije, no barem predstojećem razdoblju, obje serije će nastaviti sa razvijanjem, ali će igrati u drugim terminima.

Prethodna
Carrie-Anne Moss glumi u 2. sezoni "FUBAR" na Netflixu
Sljedeća
Objavljen trailer za 2. sezonu "The Rings of Power"