"Star Trek: Strange New Worlds" dobija 4. sezonu

"Star Trek: Strange New Worlds" dobija 4. sezonu

Novosti stižu o budućnosti dvije Star Trek serije.

Paramount je najavio da će produžiti igranje Star Trek: Strange New Worlds sa još jednom sezonom. Kapetan Pike u izvedbi Ansona Mounta i njegova vrla posada će tako nastaviti istraživati čudne nove svjetove i u četvrtoj sezoni.

Novosti su manje vesele kada je u pitanju Star Trek: Lower Decks. Animirani sitcom po dezenu Rick and Mortysmješten u univerzumu Zvjezdanih stazasvoje igranje će privesti kraju sa predstojećom petom sezonom. No, šef Staza, Alex Kurtzman i voditelj serije Lower Decks, Mike McMahan izrazili su svoju nadu će serija dobiti neku vrstu nastavka koji će pratiti glavne likove kroz njihovu dalju karijeru u Zvjezdanoj floti. Serija je pratila skupinu mladih i ne baš istaknutih oficira koji se tek moraju dokazati kao vrijedni dodaci Zvjezdanoj floti, a pokušaji dokazivanja su često bili komično nedovoljni.

Konačno, Star Trek: Discoverykoji se može zasluženo nazvati temeljem moderne ere Zvjezdanih staza na malim ekranima, također privodi svoju misiju koncu ove godine, tako da će Star Trek: Strange New Worlds preuzeti ulogu glavne serije barem u doglednom razdoblju. Kurtzman i njegova produkcijska kuća Secret Hideout planiraju seriju koja bi pratila pomladak Zvjezdane flote, s nazivom Star Trek: Starfleet Academy, no ista je još vremenski udaljena od premijere.

Prethodna
Novi naslovi serija u Superstar katalogu Moja TV BH Telecoma
Sljedeća
James Gunn započeo snimanje 2. sezone "Peacemakera"