Novi naslovi serija u Superstar katalogu Moja TV BH Telecoma

Novi naslovi serija u Superstar katalogu Moja TV BH Telecoma

Dobavljač Telekom Srbija obezbijedio je 11 novih domaćih serija u Superstar katalogu Moja TV BH Telecoma. Riječ je o bogatoj produkciji 11 naslova od koji su dvije serije Klan i Aviondžije zastupljene sa po dvije sezone, tačnije drugom i trećom, te trećom i četvrtom. U pitanju su tri kriminalističke serije, pomenuta Klan, Nemirni i Ubice mog oca, pet dramskih Kalkanski krugovi, Pad, Dug moru, Bunar i Kalup, te tri sitkoma Aviondžije, Zbornica i Hotel Beograd.

Za svakoga se može naći ponešto, tako da ljubitelji kvalitetnih kriminalističkih serija mogu uživati u ostvarenjima poput Klana, zamišljenog kao dubok i do sada neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova, te kao savremena akciona drama furioznog ritma koja prati uzdizanje, uspon i pad dva sitna kriminalca u svijetu srpskog podzemlja. Serija Nemirni prepuna je intriga i nastala je prema romanu Marka Popovića, “Jedan pogrešan korak. Režirao ju je Darko Nikolić, te nas na interesantan način uvodi u svijet životnih opasnosti tokom traganja za počiniteljima misterioznih ubistava. Šesta sezona serije Ubice mog oca kroz bolnu, ali i poučnu priču prati kako se ruše životi strastvenih kockara, te kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz koga se teško “vadi“ iako kockar do kraja vjeruje u tu mogućnost.

Za ljubitelje drame tu su serije Kalkanski krugovi, koja prati sukob dvije porodice u živopisnom selu Dol, od kojih i jedan i druga porodica kriju tajnu čuvanu decenijama, a u seriji Dug mora pratimo obiteljske, roditeljske, ljubavne, prijateljske i druge odnose, kroz preplitanje sadašnjosti i prošlosti. Serija Pad tematizira istiniti događaj iz života velikog, legendarnog, sada već pokojnog jugoslavenskog glumca Žarka Lauševića, i njegov boravak u zatvoru nakon osude za ubistvo. Bunar prati priču uspješnog profesora, omiljenog u medijima, pisca kultne knjige, kada jedan događaj mijenja sve i njegov cijeli svijet ruši preko noći, dok je Kalup u biti mini serija inspirirana istinitim pričama iz afere "nestale bebe", smještena u sadašnjost.

Onima željnih smijeha preporučujemo sitkom Aviondžije, koji prati avanture buntovnih stjuarda i pilota imaginarne aviokopanije, te seriju Zbornica koja demistificira i prikazuje život učitelja kao ljudi od krvi i mesa, sa svim svojim slabostima, nesigurnostima, zgodama i nezgodama. Također treba izdvojiti i mini-seriju Hotel Beograd koja je rađena prema istoimenom filmu u rusko-srpskoj koprodukciji, a dio je franšize Kuhinja, odnosno nastavak sitkoma Hotel Eleon.

Svih 11 naslova možete naći u ponudi Superstar kataloga Moja TV BH Telecoma.

Prethodna
Dokumentarni četvrtak: “Žena hrabrost“ od 18. aprila
Sljedeća
"Star Trek: Strange New Worlds" dobija 4. sezonu