Četvrta sezona HBO serije “Nasljeđe“ premijerno od 27. marta

Četvrta sezona HBO serije “Nasljeđe“ premijerno od 27. marta

Četvrta i ujedno posljednja sezona HBO serije Nasljeđe (Succession IV) imat će premijeru 27. marta na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20.50 sati.

U novoj sezoni koju čini deset epizoda, sve se više bliži prodaja medijskog konglomerata Waystar Royco tehnološkom vizionaru Lukasu Matssonu. Izgledi za ovu seizmičku prodaju izazivaju egzistencijalnu tjeskobu i obiteljske razmirice među Royevima dok predviđaju kako će njihovi životi izgledati nakon što se posao sklopi. Slijedi borba za moć dok obitelj odvaguje budućnost u kojoj je njihova kulturna i politička težina ozbiljno ograničena.

U glavnim ulogama su Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk i Stephen Root.

Prve tri sezone ove HBO hit serije su dostupne na HBO Max streaming platformi, a do sada su dobile ukupno 48 Emmy nominacija od kojih 13 nagrada Emmy, uključujući i kategoriju najbolje dramske serije.

Prehodna
Prvi pogled na 2. sezonu serije "Sweet Tooth" u teaseru
Sljedeća
Netflix najavio nastavak serije "Lupin: Part 3"