DC Films radi na igranoj adaptaciji "Teen Titans"

DC Films radi na igranoj adaptaciji "Teen Titans"

Dok fanovi čekaju 2025. i izlazak Supermana u režiji Jamesa Gunna, studio na čijem se čelu poznati režiser nalazi priprema još jedan veliki projekt sa DC-jevim likovima.

Naime, novinari Deadlinea prenose da DC Films započinje rad na igranoj adaptaciji stripa i popularne serije iz svog animiranog ogranka, Teen Titans. Studio je odabrao Anu Nogueiru da sroči scenario po kojem će se film snimati. Pojedinosti se zaustavljaju na tome u ovom trenuku.

Projekt je u fazi planiranja, tako da su čelna mjesta produkcije još uvijek nepopunjena. Nije poznato ko će režirati film, niti koji su mogući članovi glumačke postave. To bi trebali biti uglavnom mlađi glumci, budući da animirana serija i izvorni strip prate, kako i naslov nagovješava, DC-jeve superjunake u njihovim tinejdžerskim godinama.

Teen Titans film vjerovatno neće započeti sa praktičnom realizacijom prije nego što Gunnov Superman sleti u kino-dvorane. Film ima čvrst oslonac u vidu popularnosti animirane serije i prepoznatljivosti DC-jevih likova, ali u trenutku kada se superherojski žanr susreće sa intenzivnim preispitivanjem u pogledu profitabilnosti, teško je zamisliti da će Warner Bros, kao krovna kompanija DC Filmsa, biti voljan uložiti ozbiljne novce prije nego što se šefovi uvjere da Gunn može isporučiti ono što se očekuje od njega.

Prethodna
Dante i Corman surađuju na rebootu za "Little Shop of Horrors"
Sljedeća
Novi igrani "Popeye" u pripremi