DC Films stavlja "Wonder Woman 3" na led

DC Films stavlja "Wonder Woman 3" na led

Novi šefovi DC Filmsa su donijeli prvu veliku odluku u vezi budućnosti DC-jevog filmskog univerzuma. Naime, James Gunn Peter Safran su odlučili dati odbijenicu Patty Jenkins i njenom scenariju za novi Wonder Woman film.

Kako nam otkrivaju novinari Deadlinea, nastavak za Wonder Woman 1984barem kako ga je Jenkins predstavila DC Filmsu, stavljen je na led. Očito, Gunn i Safran se udaljavaju od ostavštine koju su iza sebe ostavili bivši šef studija, Walter Hamada, te glavni kreativac DC-jevog filmskog univerzuma, Zack Snyder.

Ipak, imajući na umu popularnost lika i Gal Gadot, teško je zamisliti da će dvojac Gunn-Safran ostaviti Wonder Woman u metaforičnoj ladici. No, s druge strane, iza kulisa DC Filmsa se očito odvija kreativni preustroj. Nova vizija za DC-jeve superherojske filmove nije još jasna, ali povratak Henryja Cavilla ulozi Supermana bi trebao biti nagovještaj da će nešto od Snyderove ere ipak biti preneseno u nove filmove.

No, stvari su labave čak i u tom pogledu. Premda je najava Cavillovog povratka privukla dosta pažnje od strane fanova i medija, Gunn i DC Films još uvijek nisu najavili konkretan projekt sa Cavillom u ulozi Supermana. Da stvari budu samo zamršenije, sljedeći film DC Filmsa je The Flash, koji je čedo prijašnjeg rukovodstva.

Prethodna
U Mostaru premijera filma o Street Arts Festivalu
Sljedeća
Film ”Kajmak” Mančevskog pogledalo 16.000 gledatelja