Washington glumi Hanibala u novom filmu Antoinea Fuquae

Washington glumi Hanibala u novom filmu Antoinea Fuquae

Hanibal je pred vratima, a Denzel Washington je pred dodjelom uloge u filmu posvećenom poznatom punskom vojskovođi.

Kako prenose novinari Varietyja, režiser Antoine Fuqua priprema film smješten u ključnom razdoblju historije u kojem Rim istupa kao istinska velika sila u antičkom svijetu, a čovjeka koji je igrao neposrednu ulogu u tim velikim događajima trebao bi tumačiti niko drugi doli Washington. Film još uvijek nema službeni naslov, ali Variety dalje prenosi da će Fuqua snimati film prema scenariju koji je sročio (ili će tek sročiti) John Logan, koji je svoj potpis ostavio na scenariju za Gladiator u režiji Ridleyja Scotta, još jednom filmu sa starorimskom tematikom.

Pored igranja glavne uloge, Washington bi trebao i producirati film, zajedno uz Fuquu i njegovu produkcijsku kuću Hill District Media. Dalje, film bi trebao pronaći svoj dom na ponudi Netflixa, što nije iznenađenje, budući da Fuqua i njegova produkcijska kuća imaju dogovor sa pravom prve ponude sa streaming divom.

Imajući na umu da rad u Hollywoodu nakon štrajka tek započinje, nije poznato kada bi snimanje trebalo započeti. Zbog složenosti stvaranja historijskih filmova, pripreme bi mogle potrajati i do duboko u sljedeću godinu. 

Prethodna
Box office: Vikend u znaku "The Marvelsa"
Sljedeća
"Coyote vs. Acme" traži novog distributera