Ewan McGregor o mogućnosti povratka ulozi Obi-Wana Kenobija

Ewan McGregor o mogućnosti povratka ulozi Obi-Wana Kenobija

Ewan McGregor je otvoren za povratak svojoj potpisnoj ulozi iz Ratova zvijezdaako je suditi po njegovoj nedavnoj izjavi.

Glumac se osvrnuo o toj mogućnosti za vrijeme promotivne kampanje za svoj najskoriji projekt, seriju A Gentleman in MoscowZa portal LADbible McGregor je rekao:

Nadam se da ćemo dobiti šansu da napravimo još jednu seriju. Siguran sam da hoćemo. Prilično sam siguran, znate. Imam još nekoliko godina prije nego što budem iste dobi kao Alec Guiness u A New Hope, tako da ima vremena da se ispriča još nekoliko priča do tada.

McGregor nije najavio da Lucasfilm službeno radi na novoj seriji ili filmu u kojem bi tumačio Obi-Wana, ali je napomenuo da je zadovoljan uspjehom Star Wars: Obi-Wan, serije u kojoj je najskorije tumačio poznatog jedija. McGregor i lik koji ga je proslavio su svakako as u rukavu Lucasfilma i Disneyja, za kojim će posegnuti kada osjete da je vrijeme da zaigraju sa najjačim kartama. U međuvremenu, fanovi glumca mogu pratiti u A Gentleman in Moscow, u kojem McGregor tumači plemića koji u jeku revolucije u Rusiji odsjeda, prisilno doduše, u hotelu dok se novi sistem uspostavlja oko njega.

Prethodna
Živopisni svijet AI tehnologije u novoj Ultra kampanji
Sljedeća
Sam Raimi govorio o mogućem nastavku "Spider-Man 4"