Horor "Halloween Kills" od 14. oktobra u svim bh. kinima

Horor "Halloween Kills" od 14. oktobra u svim bh. kinima

Svi ljubitelji horor filmova bit će zapanjeni onim što će vidjeti na velikom platnu, jer Noć vještica kada se Michael Myers vratio još nije gotova.

Od 14. oktobra ekskluzivno u sve bh. kino-dvorane stiže nam nastavak Halloween Kills. Godine 2018. horor film Noć vještica Davida Gordon Greena, u kojem glumi Jamie Lee Curtis, zavladao je blagajnama, zaradivši više od 250 miliona dolara širom svijeta i postao poglavlje sa najvećom zaradom u četvorogodišnjoj franšizi.

Nekoliko minuta nakon što su Lori Stroud, njena kćerka Karen i unuka Alison ostavile zarobljeno maskirano čudovište da gori u Lorinom podrumu, Lori je hitno prebačena u bolnicu sa povredama opasnim po život, vjerujući da je konačno ubila njenog dugogodišnjeg mučitelja. Ali kada Michael uspije da se oslobodi Lorine zamke, njegovo ritualno krvoproliće se nastavlja. Dok je Lori u bolovima i priprema se da se odbrani od njega, ona nadahnjuje čitav Hadonfild da ustane protiv ovog nezaustavljivog čudovišta.

Žene iz porodice Stroud pridružuju se grupi koja je preživjela Michaelov prvi masakr i koji odlučuju da preuzmu stvari u svoje ruke, formirajući rulju koja kreće u lov na Michaela, jednom zauvijek.

Prehodna
Will Poulter se pridružuje postavi "Guardians of the Galaxy vol. 3"
Sljedeća
William Shatner se otisnuo u orbitu Zemlje na letu Blue Origina