Kino premijere: ''Godzilla''

Kino premijere: ''Godzilla''

Godzilla 3D U ponovnom iščitavanju japanske filmske kulture, novom remakeu filma Godzilla reditelj Gareth Edwards je okupio impresivnu glumačku ekipu: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen, David Strathairn, Sally Hawkins i Ken Watanabe, a da li je uspio pomaći „ljestvicu očekivanja“ publike gladne za blockbusterima u kojim ogromna čudovišta teroriziraju ljude svjedočit ćemo u četvrtak 15. maja kada film kreće u redovnu kino distribuciju.

 

Casse-tete chinois (Kineska slagalica) Reditelj Cédrich Clapisch u romantičnoj komediji Kineska slagalica donosi priču o predanom ocu, koji nakon što mu žena odseli iz Francuske u New York i povede djecu sa sobom, odluči pratiti ih da ne bi izgubio kontakt sa djecom. U filmu glume Audrey Tautou, Romain Duris, Cécile de France i Kelly Reilly. Film je na kino reprertoaru od četvrtka 15. maja.

 

The Nut Job (Tvrd orah) Namijenjeno najmlađim, ali i onima malo starijim koji još uviejk nisu zaboravili na dijete u sebi i mogu podnijeti sinhronizaciju, animirano ostvarenje The Nut Job pripovijeda priču o vjeverici koja se, nakon što bude izbačena iz parka, mora snalaziti u sasvim novom okruženju –velikom gradu. Film je na kino reprertoaru od četvrtka 15. maja.

 
Prethodna
Danisu Tanoviću će biti dodijeljena nagrada u Cannesu
Sljedeća
Box office: Nezaustavljiva ''Godzilla''