Max ugošćava "Fear The Walking Dead" i druge serije sa AMC-a

Max ugošćava "Fear The Walking Dead" i druge serije sa AMC-a

Warner Bros. i AMC su postigli dogovor o licenciranju Fear The Walking Dead i još nekoliko serija sa programa ove američke kablovske mreže.

Dogovor je promotivne naravi, tako da će Fear The Walking Dead, Ride With Norman Reedus i Killing Eve biti dostupni na ponudi streaming servisa 60 dana. Višesezonskim serijama se pridružuje i nekoliko AMC-ovih novijih serija kao što su Anne Rice´s Interview With the Vampire Dark Winds.

Fear The Walking Dead je najstaknutiji dodatak ponudi Maxa. Naravno, riječ je o spin-offu AMC-ove najpopularnije i najuspješnije serije, The Walking DeadPremda nije ponudio glavni dio franšize, AMC je ipak voljan oprobati se u streaming svijetu sa spin-offom. Fear The Walking Dead i ostale serije pred pretplatnike dolaze bez dodatne nadoknade. 

Pozadina dogovora nije dostupna javnosti, pa nam nije poznato kako su odnosi i obveze uređeni između Maxa i AMC-a. Ipak, očito je da Warner Bros. želi nadopuniti ponudu svog streaming servisa "novim" sadržajem dok se prilike u svijetu zabave ne vrate u normalu. S druge strane, AMC dobiva priliku za u osnovi besplatno reklamiranje na Maxu.

Šef Warner Brosa, David Zaslav je prije nekoliko mjeseci najavio da će Warner Bros. licencirati dio svog sadržaja drugim kompanijama, a danas vidimo da je na stolu i pribavljanje sadržaja od drugih igrača.

Prehodna
Disney+ odustaje od razvijanja serije "Nautilus"
Sljedeća
Netflix predstavio trailer za seriju "Song of The Bandits"