Nova sezona serije ”Pozlaćeno doba“ 30. oktobra na HBO Maxu

Nova sezona serije ”Pozlaćeno doba“ 30. oktobra na HBO Maxu

Nova sezona HBO original serije Pozlaćeno doba od 30. oktobra počinje sa prikazivanjem na HBO Max platformi.

Pozlaćeno doba bilo je razdoblje velikih ekonomskih promjena, golemih stečenih i izgubljenih bogatstava i povećanja razlika između starih i novopečenih bogataša. Druga sezona Pozlaćenog doba počinje na uskrsno jutro 1883., viješću da je ponuda Berthe Russell za ložu na Glazbenoj akademiji odbijena.

Kroz osam epizoda druge sezone gledamo kako Bertha izaziva gospođu Astor i stari sustav i radi ne samo na tome da stekne uporište u društvu, već i da potencijalno preuzme vodeću ulogu u njemu. George Russell vodi vlastitu bitku s rastućim sindikatom u svojoj čeličani u Pittsburghu. U kući Brook, Marian nastavlja svoje putovanje kako bi pronašla svoje mjesto u svijetu tajno predajući u ženskoj školi, dok Ada, na veliko iznenađenje svih, započinje novo udvaranje. Naravno, Agnes ništa od toga ne odobrava. U Brooklynu, obitelj Scott počinje se oporavljati od šokantnog otkrića, a Peggy istražuje svoj aktivistički duh kroz rad sa T. Thomasom Fortuneom u NY Globeu.

U glavnim ulogama su Carrie Coon, Christine Baranski, Cynthia Nixon, Morgan Spector, Louisa Jacobson, Denée Benton, Ben Ahlers, Michael Cerveris, Kelley Curran, Taissa Farmiga, Jack Gilpin, Simon Jones, Sullivan Jones, Celia Keenan-Bolger, Debra Monk, Donna Murphy, Kristine Nielsen, Kelli O’Hara, Patrick Page, Harry Richardson, Taylor Richardson, Blake Ritson, Douglas Sills, Erin Wilhelmi, Nathan Lane, Audra McDonald, John Douglas Thompson, Ashlie Atkinson, Laura Benanti, Nicole Brydon Bloom, Christopher Denham, David Furr, Ward Horton, Matilda Lawler i Robert Sean Leonard.

Scenarist i izvršni producent je Julian Fellowes, a među izvršnim producentima još su i Gareth Neame, David Crockett, Bob Greenblatt, Salli Richardson-Whitfield, Michael Engler koji je ujedno i reditelj, te Sonja Warfield koja je i scenaristica. Pozlaćeno doba je koprodukcija HBO-a i Universal Televisiona, odijela Universal Studio Grupe.

Prehodna
Streaming servis Paramount+ uvodi reklame od 2024.
Sljedeća
Novi trailer za "Doctor Who: The 60th Anniversary Specials"