Novi trailer za “John Wick 4“ donosi neviđene akcione scene

Novi trailer za “John Wick 4“ donosi neviđene akcione scene

 

Filmska kompanija Lionsgate objavila je novi trailer za John Wick 4, četvrti nastavak akcijske franšize s Keanuom Reevesom. Veliki akcijski spektakl u kina stiže na proljeće 2023.
 
Radnja novog filma odvija se diljem svijeta i donosi precizno-koreografiranu akciju posebne vrste. John Wick se suočava sa svojim najsmrtonosnijim protivnicima dosad u nadolazećem četvrtom nastavku serijala. Cijena za njegovu glavu raste i John Wick vodi svoju borbu protiv Visokog stola na globalnoj razini. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin. U režiji Chada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Iwanyka i Erice Lee u filmu glume Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada i Shamier Anderson.

Za scenarij su zaslužni Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.John Wick 4, u distribuciji Blitza, u kina stiže u martu 2023.

Prehodna
Predstavljamo novi trailer za “I Wanna Dance With Somebody“
Sljedeća
Netflix predstavio trailer za "Scrooge: A Christmas Carol"