Objavljen novi trailer za "Avatar: The Way of Water"

Objavljen novi trailer za "Avatar: The Way of Water"

Filmofil predstavlja najnoviji trailer nastavka Avatar: The Way of Water.

Film Avatar Jamesa Camerona počeo se prikazivati u kinima 2009. godine i od tada je na tronu najuspješnijeg filma svih vremena. Cameron je tada napravio revoluciju u kinima, vizualno zapanjujućom pričom koja je i ekološki osviještena. Prvi je film osvojio tri Oscara, te je potukao sve rekorde gledanosti koje drži još i danas. Ove zime, nakon više od desetljeća stiže nam nastavak filma studija 20th Century, Avatar: Put vode, koji u kina stiže 15. decembra.

Smješten desetak godina nakon događaja iz prvog filma, Avatar: Put vode počinje pričati priču o obitelji Sully. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Navi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru u oživljavanju prvotnih potraga, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore gdje će se upoznati s ljudima Metkayine, klanom domorodaca koji žive okruženi morem.

Režiju i ovog puta potpisuje James Cameron, a producenti su Cameron i Jon Landau. U glavnim su ulogama Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement i Kate Winslet.

Prehodna
Digitalni lutkari iz Pixara predstavili CGI animirani "Elemental"
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer za “Avatar: The Way of Water“