Održana ekskluzivna pretpremijera serije “The Last Of Us“

Održana ekskluzivna pretpremijera serije “The Last Of Us“

U Zagrebu je održana ekskluzivna pretpremijera nove HBO Original serije The Last of Us, koja će na HBO Max streaming platformi imati premijeru 16. januara. Prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20 sati.

Premijera prve epizode ove iščekivane serije, temeljene na hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation platforme, okupila je brojne predstavnike medija, poznate osobe, gamere i youtubere, među kojima su bili Ivan Šarić, Ida Prester, Marko KOFS, Hrvoje Marjanović Sett iz dvojca Krankšvester i mnogi drugi.

Prva sezona serije Тhe Last of Us imat će devet epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srcedraparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD-e i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjeli.

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

Scenaristi i izvršni producenti serije su Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

Prehodna
TV serija "Dungeons and Dragons" stiže na Paramount+
Sljedeća
Nicholas Lyndhurst glumi u novoj "Frasier" seriji