Predstavljamo najnoviji titlovani trailer biografskog filma “Elvis“

Predstavljamo najnoviji titlovani trailer biografskog filma “Elvis“

Vizionar i za nagradu Oscar nominirani reditelj, Baz Luhrmann i studio Warner Bros. Pictures na velika platna donose visokobudžetnu biografsku dramu Elvis, u distribuciji Blitz filma. Riječ je o najvećem filmu ovog ljeta koji ćete u svim kinima moći pogledati pretpremijerno 22. juna.
 
Film prikazuje život jedinstvenog i neponovljivog Elvisa Presleya kroz prizmu kompliciranog odnosa s njegovim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom, koji je trajao 20 godina, od Presleyjeva uspona do vrhunca njegove slave. U središtu ovog putovanja je naravno i odnos s jednom od najvažnijih osoba u Elvisovom životu, Priscillom Presley.
 
U glavnim su ulogama mladi glumac Austin Butler kao Elvis, dok je u ulozi pukovnika Parkera oskarovac Tom HanksOsim Hanksa i Butlera, ostale uloge tumače Helen Thomson (kao Elvisova majka), Richard Roxbourgh (kao Elvisov otac) i Olivia DeJonge u ulozi Priscille. Osim njih, u filmu glume i Luke Bracey kao Elvisov prijatelj Jerry Schilling, Natasha Bassett kao Elvisova prva djevojka Dixie Locke, David Wenham kao Hank Snow, Kelvin Harrison Jr. kao B.B. King, Xavier Samuel kao Scotty Moore i Kodi Smith-McPhee kao Jimmie Rodgers Snow.
 
Za uloge ostalih legendarnih muzičara u filmu, Luhrmann je odabrao muzičarku i kantautoricu Yolu kao sestru Rosettu Tharpe, modela Altona Masona kao Little Richarda, teksaškog blues glazbenika Garyja Clarka Jr. kao kantautora Arthura Crudupa i Shonku Dukureh kao blues pjevačicu Willie Mae, poznatu kao “Big Mama Thornton”.
 
Elvis je ušao u legendu kao čovjek nesvakidašnjeg muzičkog talenta i neopisive ljepote. Ukupno je prodao više od milijardu ploča i albuma, više od bilo kojeg muzičara u povijesti. Zbog svog velikog talenta, karizme i podrške obožavatelja diljem svijeta, Elvis je i danas iznimno popularan.

Prethodna
Chris Evans i Ryan Gosling u traileru za "The Gray Man"
Sljedeća
Predstavljamo titlovani trailer za “Thor: Love and Thunder“