Predstavljamo titlovani teaser za “Beetlejuice Beetlejuice“

Predstavljamo titlovani teaser za “Beetlejuice Beetlejuice“

Filmofil predstavlja titlovani teaser trailer za nastavak legendarnog filma Beetlejuice Tima Burtona.

Michael Keaton se vraća u svojoj legendarnoj ulozi Bubimira, demona sa smislom za humor kakav još niste vidjeli, spreman da na potpuno nov način oživi haos i ludilo. Uz njega, zvjezdani povratak Winone Ryder kao Lydia Deetz i Catherine O'Hare u ulozi Delie Deetz, zajedno sa svježim licima poput Anye Taylor-Joy i Chrisa Hemswortha koji donose nove dimenzije ovoj bezvremenskoj priči. Posebno se ističe Jenna Ortega u ulozi Astrid, Lydijine kćeri, koja svojom snažnom izvedbom dodaje novu razinu dubine i emocije ovom već bogatom univerzumu.

Dok se tri generacije obitelji Deetz vraćaju kući suočavajući se s tragedijom, otkriće misterioznog modela grada u potkrovlju nehotice otvara portal prema Zagrobnom životu. S vremenom na izmaku, samo je pitanje trenutka prije nego što Beetlejuice ponovno prizove svoje jedinstvene vragolije.

Bubimir Bubimir (Beetlejuice Beetlejuice) je film koji istovremeno pulsira akcijom i emocionalnom dubinom, otkrivajući srž likova u borbi protiv nepravde. Film Beetlejuice Beetlejuice ne samo da se poigrava granicama žanra, već i postavlja nove standarde u pripovijedanju, dok nas vodi kroz uzbudljivu i duboko emotivnu priču otkrivanja i samootkrića.

Bubimir Bubimir u kina stiže 5. septembra.

Prethodna
Xenomorphi na djelu u teaseru za "Alien: Romulus"
Sljedeća
Novi titlovani trailer za prequel “Furiosa: A Mad Max Saga“