Predstavljamo titlovani trailer epskog SF-a “Kreator“

Predstavljamo titlovani trailer epskog SF-a “Kreator“

Filmofil predstavlja titlovani trailer epskog sci-fi akcijskog trilera Kreator 20th Century Studiosa u režiju Garetha Edwardsa, poznatog po hitovima Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda i Godzilla.

U glavnim ulogama su John David Washington (Tenet), Gemma Chan (Vječnici), Ken Watanabe (Početak), Sturgill Simpson (Pas), Madeleine Yuna Voyles i dobitnica nagrade Oscar Allison Janney (Ja, Tonya). Scenaristi su Gareth Edwards i Chris Weitz.
 
Usred rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua (Washington), kruti bivši agent specijalnih postrojbi koji žali za nestankom svoje supruge (Chan), regrutiran je da pronađe i ubije Stvoritelja, tajanstvenog arhitekta napredne AI tehnologije koji je razvio misteriozno oružje koje bi moglo okončati rat... i samo čovječanstvo. Joshua i njegov tim elitnih operativaca putuju preko neprijateljskih teritorija, u samo srce koje je okupirala umjetna inteligencija... Samo kako bi otkrili da je oružje koje moraju uništiti zapravo AI u obliku malog djeteta.

Ovaj epski znanstveno fantastični triler u kina dolazi krajem septembra.

Prehodna
Predstavljen trailer za muzički remake "The Color Purple"
Sljedeća
Margot Robbie iza rešetaka u novom traileru za "Barbie"