Predstavljamo titlovani trailer filma “Građanski rat“

Predstavljamo titlovani trailer filma “Građanski rat“

Filmofil predstavlja titlovani trailer filma Civil War (Građanski rat).

Građanski rat najnoviji je film Alexa Garlanda i studija A24 smješten je u distopijsku budućnost, a u filmu glume Zlatnim globusom nagrađena Kirsten Dunst, zvijezda Narcosa Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman, Jesse Plemmons, te Cailee Spaeny

Autor poznat po filmovima Ex Machina i Annihilation snimio je djelo čija se radnja odvija u Sjedinjenim Državama u ne tako dalekoj budućnosti. Priča počinje kada se dio država odcijepilo od unije i sada je sastavljeno od frakcija. Radnja prati skupinu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tijekom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada se pretvara u distopijski režim, a radikalne naoružane skupine često sudjeluju u političkom nasilju.

Film istražuje duboke podjele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, i pomalo proročansku mračnu viziju budućnosti. S budžetom od 50 miliona dolara, Građanski rat je najskuplji film produkcijske kuće A24 do sada, a s obzirom na glumačku postavu i uzbudljive akcijske scene radi se o filmu koji se mora gledati na velikom platnu. Građanski rat u kina dolazi ovog proljeća, tačnije 18. aprila.

Prethodna
Osvetnik se diže iz mrtvih u traileru za "The Crow"
Sljedeća
Predstavljen trailer za "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver"